Haetaan pastoria

Arvostetun pastorimme siirtyessä uudelle työkentälle, etsimme uutta pastoria johtamaan Cotia – Siilinjärven Helluntaiseurakuntaa.

Coti on noin 200 henkilön yhteisö, joka synnyttää, kasvattaa ja lähettää opetuslapsia. Olemme ihmisen ja Jumalan näköinen seurakunta tavoittamassa ja kasvattamassa ihmisiä yhteyteen Siilinjärvellä, joka on keski-iältään Suomen nuorimpia kuntia. Arvostamme vahvasti yhteyttä, ja 19 kodeissa kokoontuvaa pienryhmää on hyvä osoitus siitä.

Pastorinamme johdat seurakuntaa ja vastaat vanhinten kanssa sovitusti omien vastuualueittesi toiminnasta, yhdessä tiimijohtajien kanssa. Työparinasi on lapsi- ja nuorisotyöstä vastaava pastori, ja toimit hänen esimiehenään. 

Odotamme sinulta 

  • kiinnostusta kohdata ihmisiä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kykyä opettaa ja kasvattaa opetuslapsia
  • olet yhteistyöhaluinen ja tavoittava
  • ymmärrät tämän ajan keinot tavoittaa paikkakunnan ihmiset
  • sydämelläsi on myös lapset ja nuoret koko seurakuntaa unohtamatta

Tarjoamme sinulle mutkattoman työyhteisön ammattitaitoisten vanhinten ja nuorisopastorin kanssa, kannustavassa ja lämpimässä savolaisessa ilmapiirissä. Pääset rakentamaan Cotia hyvälle perustalle, ja johtamaan seurakuntaa kohti yhteisesti asetettuja tavoitteita. Noin 60 vapaaehtoisen taitava ja aktiivinen joukko tekee yhdessä kanssasi työtä Coti-perheen ja paikkakuntamme hyväksi. Noudatamme TES:n mukaista palkkausta ja työehtoja.

Voit kysellä lisää tehtävästä ja seurakunnasta vanhinten varapuheenjohtajalta Sauli Maliselta, puh. 040 827 6027, sauli.malinen@coti.fi. Laita ensin viesti niin sovitaan aika keskustelulle.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@coti.fi. Haastattelemme hakijoita sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu.

Siilinjärvi on Suomen kunta, joka sijaitsee Pohjois-Savon maakunnan keskiosassa, 24 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Siilinjärven asukasluku on noin 21.000. Siilinjärven maisemaa leimaavat harjut, lehdot ja rehevät vesistöt. Kunnan halki kulkee Suomen pisin yhtenäinen harjujakso, joka kulkee Joensuun Jaamankankaalta Tuusniemen kautta Siilinjärven keskustaan. Siilinjärven kallioperä on vanhaa ja koostuu useista kivilajeista. 

Siilinjärven kaksi suurta asuinkeskittymää Siilinjärven kirkonkylä ja Toivala-Vuorela sijaitsevat yli kymmenen kilometrin päässä toisistaan. Siilinjärven kunta on Suomen sykkivin kasvukunta ihmisen kokoiselle elämälle.