Ilmaisia ämpäreitä

Paikkakunnalle aukeaa uusi sekatavarakauppa ja avajaispäivänä paikallislehden ilmoituksen mukaan tarjolla on suuri lahja tarjolla viidellesadalle ensimmäiselle, ämpäri! Suosio on taattu. Kauppiaan avatessa myymälänsä ovia, jono on jo odottamassa ja pian sadat onnelliset ihmiset ovat saaneet aarteensa, ämpärin. Ilmaisella lahjalla on uskomaton vetovoima.

Monista meistä onkin kehittynyt melkoisia ”ilmaisten ämpärien” bongaajia, löydämme tiemme niin markettien kakkukahveille kuin kylän toiselle laidalle avattuun kodinsisustusliikkeeseenkin, jossa ensimmäisille tulijoille ojennetaan aito ja alkuperäinen kiinalainen rikkakihveli. Tehtäväni on vain saapua paikalle ja ottaa vastaan lahja, sen jälkeen se on minun ja elämäni on taas vähän parempaa!

Se mistä näin hengenmiehenä olen hieman hämilläni, on ettei suurimman mahdollisen ilmaisen lahjan olemassaoloa ja todellisuutta ole oikein ymmärretty. Meille tarjotaan lahjaa, joka todella muuttaa elämämme ja tuo elämälle täyttymyksen. Raamatun mukaan Jumala on avannut maailmamme ylle taivaan ja Hän on kutsumassa sinua sinne mukaan. Hän ei laittanut vain mainosta katuvalotolppaan, vaan lähetti oman Poikansa kutsumaan sinut mukaan. Hän ei tarjoa avajaislahjana vain punaista ämpäriä, vaan kutsuu sinut ottamaan vastaan kokonaisen elämän, elämän joka jatkuu iankaikkisesti. Kun saamasi ämpärin sanka pettää ja pohja alkaa vuotamaan, Hänen antamansa lahja kestää – Hänen rakkautensa sinua kohtaan. Se ei katoa tai lopu koskaan.

Jumalan rakkaus ja iankaikkinen elämä on ilmainen lahja, jonka Jumala tahtoo sinulle ojentaa henkilökohtaisesti. Sinun tehtäväsi on tulla Hänen luo ja ottaa tämä lahja vastaan. Sinulle pelastus on ilmainen, et ansaitse sitä teoillasi. Jumalalle se on maksanut kaikista suurimman hinnan, oman Poikansa hengen. Tämä on maailmankaikkeuden kallein ilmainen lahja. Ja mikä parasta, tämä lahja ei lopu 100 ensimmäisen tai edes 144000 vastaanottaneen kohdalla, vaan riittää jokaiselle!