Korona infoa

Tietoa Coti-seurakuntalaisille 

Viime viikkojen ja kuukausien uutiset ovat saaneet meidän huomiomme koronavirus-tilanteen osalta. Myös Coti-seurakunnassa haluamme toimia yhteisen hyvän puolesta.

Tähän viestiin olemme koonneet tämän hetken tärkeimmät tiedot. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja reagoimme tilanteeseen nopeastikin. Alla kerrotut muutokset alkavat heti ja ovat voimassa tämän tiedon valossa 14.4. saakka. 

Tilaisuudet

Jumalanpalvelukset jatkuvat toistaiseksi sunnuntaisin klo 11:00. 
Tiistai-illat peruttu toistaiseksi.
Muun toiminnan jatkosta ilmoitamme maanantaina 16.3.

Ohjeet kaikkiin julkisiin kokoontumisiimme

Emme kättele emmekä halaa, hymyilemme sitäkin iloisemmin.
Pidämme käsihygieniasta huolta myös seurakunnassa.
Pidämme 1 metrin välin toisiin. 
Rukoilemme yhdessä, mutta emme lähikontaktissa.
Mikäli olet riskiryhmään kuuluva (perussairas tai yli 70-vuotias ihminen), sinun on syytä jäädä kotiin toistaiseksi.
Mikäli sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita, jää kotiin.
Mikäli olet palannut kotiin ulkomailta viikon sisällä, sinun on syytä jäädä kotiin.


Ruoka-aineet

Emme tarjoile elintarvikkeita missään tilaisuuksissamme toistaiseksi.

Antaminen

Korona-aikanakin seurakunta on riippuvainen jäsenistönsä tuesta. Voit helpoiten osoittaa tukesi tilisiirron (saaja: Siilinjärven Helluntaiseurakunta, tilinumero FI 98 4786 1020 0269 02, viite 71) tai Mobile Payn kautta (Siilinjärven Helluntaiseurakunta 44917). 

Käteiskolehdin voit käydä antamassa erilliseen astiaan jumalanpalveluksissa, samoin korttimaksu mahdollinen.

Palaverit, tapaamiset ja solut

Pidämme toimintaryhmien ja tiimien palaverit joko puhelinpalavereina, tai siirrämme niitä tulevaisuuteen. 
Solut kokoontuvat pääsääntöisesti verkon välityksellä, tai kodeissa solunjohtajan arvion mukaisesti. Soluissa noudatetaan THL:n antamian hygieniaohjeita. 

Ehtoollisen viennit ja ystäväpalvelu

Emme toistaiseksi käy tapaamassa riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä ehtoollisen viennin emmekä ystäväpalvelun merkeissä. Olemme yhteydessä heihin puhelimitse. 

Tiedotus

Pääsääntöisiä viestikanaviamme ovat Facebook ja coti.fi sivusto.

– – –

Seurakuntamme ydinajatus on yhteys ja toivomme ettei kukaan vallitsevan tilanteen vuoksi jää pitkäksi aikaa yksin. Seurakuntana meidän tehtävämme on huolehtia toisistamme. Nyt kun emme voi kokoontua yhteen samalla tavoin kuin aiemmin, on tärkeää, että pidämme yhteyttä toisiin uskoviin. 

Lopuksi haluamme muistuttaa, että meidän ei tarvitse pelätä mitään. Meidän turvamme on Jumalassa, ja Hän on taivaan ja maan Herra.  Voimme nyt rukoilla viisautta päättäjille, lääketieteen ja terveydenhuollon henkilöstölle, jotta oikeat lääkkeet löytyisivät ja taudin leviäminen loppuisi.

Psalmin 91: 1-6 ajatuksin jatkamme turvallisesti eteenpäin:

” Joka korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo Herralle: ” Sinä olet minun turvani ja linnani, minun Jumalani, johon minä luotan.” Hän päästää sinut linnustajan ansasta ja surmaavasta rutosta. Sulillaan Hän suojaa sinua, hänen siipiensä alla sinä saat turvan. Hänen totuutensa on kilpi ja suojus. Sinä et pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka kulkee pimeässä, et tautia, joka tekee tuhojaan keskellä päivää. ”

13.3.2020

Coti-seurakunnan vanhimmat