Tiedotus 16.3.

Päivitettyä (16.3.2020) tietoa Coti-seurakuntalaisille 

Tänään maamme hallitus on linjannut uusista toimista koronaviruksen torjumiseksi Suomessa. Näiden uusien linjausten johdosta kaikki seurakuntamme yhteiset kokoontumiset perutaan tästä hetkestä alkaen, tämän tiedon mukaan aina 14.4.2020 saakka. Peruutus koskee jumalanpalveluksia, Coti Kidsiä, BEholdia, Royal Rangersia, rukousiltoja, sekä Elämän& leivän Cotia. Myös seurakunnan vuosikokous 29.3. on peruttu (uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin). Käynnistämme yhteiset kokoontumiset Coti-seurakunnassa, kun se taas on mahdollista. Emme voi myöskään jatkaa koteihin kohdistuvaa työtämme, ystäväpalvelua ja ehtoolliskäyntejä, tulevina viikkoina. 

Fyysisesti emme voi tulla yhteen, mutta tämä ei tarkoita, etteikö seurakunta eläisi yhteydessä seuraavienkin viikkojen aikana. Meidän on tärkeä löytää uusia tapoja kokea yhteyttä toinen toistemme kanssa. Mikäli sinulla on ideoita, kuinka tässä tilanteessa voimme entistä paremmin rakentaa yhteyttä keskenämme, kuulemme siitä mielellämme. Tässä muutamia tapoja, joita tulemme kehittämään / aloittamaan lähiaikoina.

Puhelinpäivystys

Voit soittaa päivystysnumeroomme 044 9570310 maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12 sekä tiistaisin ja torstaisin klo 17-19. Puhelimessa voit esimerkiksi jutella hengellisistä asioista, tai pyytää esirukousta. Puhelimessa päivystää seurakuntamme luotettavat vastuunkantajat.

Lisäksi pastoreillemme voit soittaa tai lähettää postia halutessasi. Waltteri p. 044 9782377, s-posti waltteri.haapala@coti.fi ja Casa p. 050 5603724, s-posti markus.sarkka@coti.fi

Solut

Seurakuntamme solut eivät voi kokoontua fyysisesti yhteen, mutta rohkaisemme solujohtajia kokoamaan solunsa säännöllisesti yhteen verkon tai puhelimen välityksellä. Esimerkiksi ryhmäpuhelut kännykällä tai Facebookin välityksellä on hyviä tapoja järjestää solu. 

Media

Useat seurakunnat lähettävät livejumalanpalveluksia kotisivujensa tai sosiaalisen median alustojen kautta. Välitämme näistä linkkejä sunnuntaisin seurakuntamme Facebook-ryhmän kautta. 

Tulemme julkaisemaan omia videoita seurakunnastamme sunnuntaisin klo 11:00, alkaen 29.3, mikäli teknisesti onnistumme rakentamaan toimivan kokonaisuuden.

Aloitamme Rukousliven tiistaisin klo 18-19 seurakuntamme Facebook-ryhmässä (facebook.com/cotisiilinjarvi). Voit osallistua rukoushetkeen lähettämällä rukousaiheita ennakkoon Facebookin postilaatikkoon.

BEhold nuorisotyö tulee tekemään Instagram liveä tulevina viikkoina. Seuraa ilmoittelua. 

Seurakunnan rukousrinki whatsappissa

Seurakunnallamme on rukousrinki whatsappissa, jossa jaamme henkilökohtaisia ja yhteisiä rukousaiheitamme. Mikäli haluat mukaan tähän rukousrinkiin, ilmoita siitä pastori Waltterille puhelimitse, tai sähköpostilla (kts yllä).

Seuraa ilmoitteluamme kuulumista ja ajankohtaisista asioista kotisivuillamme coti.fi, sekä Facebookissa ja Instagramissa. 

Korona-aikanakin seurakunta on riippuvainen jäsenistönsä tuesta. Voit osoittaa tukesi tilisiirron (saaja: Siilinjärven Helluntaiseurakunta, tilinumero FI 98 4786 1020 0269 02, viite 71) tai Mobile Payn kautta (Siilinjärven Helluntaiseurakunta 44917). 

Elämme hyvin erityisessä ajassa, jollaista emme ole ennen kokeneet. Nyt on aika turvata Jumalaan. Hänellä on kaikki valta ja Hän on kanssamme. Teitä kaikkia siunaten ja puolestanne rukoillen,

Seurakunnan vanhimmat