Tiedotus kesän 2020 toiminnasta

Seurakuntamme johdossa olemme pyrkineet etenemään kesän suunnittelussa strategiamme pohjalta. Strategiamme keskiössähän on pienryhmät ja jumalanpalvelus. 

Meillä on tällä hetkellä 7 pienryhmää toiminnassa ja suunnittelemme aloittavamme useampia uusia pienryhmiä kesän 2020 aikana. Näin ollen haluaisimme, että mahdollisimman moni voisi tulla jäseneksi johonkin seurakuntamme pienryhmään. Pienryhmät ovat keskeinen paikka hengelliseen kasvuumme. Pienryhmät ovat tarkoitettu jokaiselle meille iästä, sukupuolesta tai elämäntilanteestamme riippumatta. Kesäkuun alusta alkaen pienryhmämme voivat kokoontua jälleen fyysisesti yhteen. Riskiryhmiin kuuluvia emme suosittele tulemaan yhteen, mutta jokainen tekee itse päätöksensä osallistumisesta. 

Kesäkuun alun (su 7.6 sekä su 14.6) jumalanpalveluksemme toteutetaan vielä videoiden kautta. Juhannussunnuntaina emme järjestä omaa jumalanpalvelusta, koska helluntaiherätyksen yhteinen Juhannuskonferenssi toteutetaan nettikonffana, ja on toivottu seurakuntien osallistuvan siihen. Nettikonffasta lisätietoa osoitteessa juhannuskonferenssi.fi

Sunnuntaina 28.6. aloitamme jälleen jumalanpalvelukset tulemalla fyysisesti yhteen. Tästä eteenpäin on jumalanpalvelusten kesäkausi, jatkuen sunnuntaihin 2.8 saakka. Jumalanpalvelukset ovat rukouspainotteisia, sisältäen myös opetusta sekä mahdollisesti musiikkia.

Myös nuorten BEhold-illat jatkuvat perjantaista 26.6. alkaen. Kesällä tiistain rukousillat toteutetaan Facebookin livelähetyksinä osoitteessa facebook.com/cotisiilinjarvi. Lasten kesäleiriä emme pysty järjestämään, mutta toteutamme lasten päiväleirin lauantaina 27.6. Tästä lisätietoa tulossa lähiaikoina.

Ohjeet yhteisiin kokoontumisiimme kesällä 2020:
Noudatetaan turvavälejä (1-2m, merkitty penkkeihin).
Käsidesi saatavilla eteisessä.
Naulakot eivät käytössä.
Ovet avoinna tilaisuuden ajan.
Sali täytetään ohjatussa järjestyksessä.
Ei fyysisiä kontakteja.
Keräämme kävijöiden nimet& yhteystiedot.
Maskin käyttö: jokainen päättää henkilökohtaisesti.
Rahalahjat eritysjärjestelyin.
Ehtoollisen jako erityisjärjestelyin.
Tilaisuuksiin vain ilman oireita olevat.
Riskiryhmäläisten osallistuminen: jokainen päättää henkilökohtaisesti (suositukset huomioon ottaen).

Odotamme jo innolla pääsevämme jälleen yhteen. Samalla muistutamme meitä kaikkia olemaan varovaisia kontakteissamme, sekä huolehtimaan käsihygieniasta erityisen tarkasti.

Työntekijöiden kesälomat:
Pastori Waltteri Haapala talvi- ja kesälomalla 8-21.6, 6-26.7, sekä 1 viikko syksyllä.
Lapsi- ja nuorisotyönjohtaja Markus Särkkä kesälomalla 25.5-14.6, sekä viikon 38.
Lähetystyöntekijämme Tarja Honkanen kesälomalla 6-21.7, sekä loput loppuvuodesta.