Tilaisuudet jatkuvat

Yli kolmen kuukauden tauon jälkeen pääsemme kokoontumaan jälleen yhteen tulevana viikonloppuna.

Perjantaina 26.6 klo 18:00 jatkuvat BEhold -nuortenillat ja sunnuntaina 28.6. klo 11:00 jumalanpalveluksemme. On ilo päästä jälleen yhteen kohtaamaan Jumalaa ja toinen toisiamme.

Muistathan pitää turvavälit (1-2m) saapuessasi tilaisuuksiin. Käsidesiä on tarjolla jo eteisessä. Naulakot eivät tällä hetkellä ole käytettävissä. Täytämme salin edestä alkaen siten, ettei ylimääräistä tyhjää tilaa jää penkkien keskelle. Keräämme kävijöiden nimet&yhteystiedot, jotta voimme kontaktoida ihmiset mahdollisten koronatapausten ilmetessä (tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen). Kolehti on mahdollista antaa tilaisuuden lopussa salin takaosassa käteisellä tai kortilla (BEholdissa vain MobilePay). Mikäli henkilöllä on oireita sairaudesta, tulee jäädä kotiin. Mitkään ikäryhmiä koskevat rajoitukset eivät enää ole voimassa tilaisuuksissamme.

Kesän jumalanpalvelukset keskittyvät ennenkaikkea rukoukseen ja opetukseen joka johtaa meitä Jumalan läsnäoloon. Tervetuloa mukaan, hyvä nähdä jälleen toinen toisiamme ja kohdata Jumalaa yhdessä.