Tunneterve hengellisyys-kurssi alkaa 18.11.2021

Tunneterve hengellisyys -kurssi on osa seurakuntamme opetuslapsen polkua.

Kurssi toteutetaan nyt toista kertaa ja se on saanut erittäin hyvän vastaanoton seurakunnassamme. Kurssi pohjautuu Peter Scazzerron kirjaan ”Tunneterve hengellisyys”. Voit hankkia kirjan itsellesi kurssin aikana.

Ihminen on kokonaisuus, joka on tarkoitettu kasvamaan ja kehittymään tasapainoisesti niin ihmisenä kuin hengellisestikin. Usein seurakunnissa painotamme hengellistä kasvua, mutta emme voi sivuttaa luonteemme ja minämme kehitystä. Tunneterve hengellisyys johtaa meidät katsomaan elämäämme ja kasvamaan ihmisenä kokonaisvaltaisesti.

Kurssi on torstaisin klo 18:00-20:00. Syyskaudella kurssin päivämäärät on 18.11, 25.11, 2.12 ja 9.12. Kevätkaudella kurssi jatkuu 20.1, 27.1, 3.2 ja päätöskerta on 10.2. Kurssille mukaan tulijoilta odotetaan sitoutumista koko opetuskokonaisuuteen.

Kurssi järjestetään seurakunnan alasalissa, ilta alkaa kahvilla. Opetuksesta vastaa pääosin Waltteri Haapala, kurssin vetäjinä toimii Lea& Kari Tissari. Opetuksen jälkeen illassa on reilusti aikaa keskustelulle ja asioiden läpikäymiselle. Ilta päättyy yhteiseen rukoukseen. Mukaan otetaan noin 20 ensin ilmoittautunutta, ilmoittautumiset 14.11. mennessä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Lea Tissarille sarilea (at) dnainternet.net / p. 044 9778620. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi, sekä puhelinnumerosi. Mikäli et ole seurakuntamme jäsen, ilmoitathan senkin ilmoittautumisen yhteydessä.