14.8.2018

Mukaan

Haluamme kutsua sinut mukaan seurakuntaamme. Tilaisuutemme ovat kaikille avoimia ja olet tervetullut niihin. Lisäksi haluamme johtaa sinua pidemmälle, yhteyteen Jumalan ja toisten uskovien kanssa. Tässä sinulle askeleet mukaan seurakuntaan.

Suhde Jeesukseen

Jokainen ihminen tarvitsee henkilökohtaisen suhteen Jeesuksen kanssa. Jumala lupaa ihmiselle todellisen elämän ja ikuisuuden taivaassa. Tämä elämä löytyy Jeesuksen luota. Ilman suhdetta Jeesukseen ihmisen elämä ei koskaan saavuta syvintä merkitystään ja lopulta ihminen joutuu kadotukseen. Jumala tahtoo antaa sinulle syntisi anteeksi ja uuden elämän Hänen seurassaan, Hän rakastaa sinua.

Ota yhteys pastoriin, niin keskustellaan suhteesta Jeesuksen kanssa ja uudesta elämästä Hänen seurassaan.

Kaste

Oletko jo tutustunut Jeesukseen ja saanut kokea Jumalan lapseksi tulemisen? Seuraava askel sinulle on ottaa kaste, kuten Raamattu opettaa. Kaste merkitsee kuuliaisuutta Jeesuksen opetukselle, julkista tunnustautumista Hänen seuraajakseen ja kuulumista seurakuntaperheeseen.

Ota yhteys pastoriin, niin keskustellaan kasteesta ja seurakuntaan liittymisestä.

Jäseneksi seurakuntaan 

Oletko Jeesukseen uskova ja uskoon tulosi jälkeen kastettu, mutta ilman kotiseurakuntaa? Jokainen Jeesuksen oma tarvitsee kotiseurakunnan kasvaakseen uskossaan, saadakseen yhteyden toisiin uskoviin, sekä palvellakseen omilla lahjoillaan.

Ota yhteys pastoriin, niin keskustellaan seurakuntaan liittymisestä.

Solut

Solut ovat seurakuntamme pienryhmiä, jotka kokoontuvat seurakuntalaisten kodeissa säännöllisesti. Solutyön keskiössä on suhteet Jumalaan, toisiin ihmisiin sekä seurakuntaan. Jokaisella solulla on oma solunjohtaja. Pienryhmät ovat kooltaan noin 3-8 henkilön suuruisia. Soluissa jaetaan elämää, rakennutaan hengellisesti ja luodaan yhteyttä. Solu on paikka, jossa sinulla on lupa tulla nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena, kuin olet. Jos sinua kiinnostaa soluun liittyminen, voit olla yhteydessä solutyömme koordinaattoreihin Anniina ja Joona  Tissariin. S-postit anniina.tissari (at) gmail.com / joona.m.tissari (at) gmail.com

Palvelutiimit

Jumala on antanut ihmisille upeita lahjoja ja kykyjä, joilla voimme palvella Häntä. Seurakunnassa asiat tehdään yhdessä ja kutsummekin sinut mukaan palvelemaan Jumalaa, siilinjärveläisiä ihmisiä ja koko maailmaa. Kerro meille mihin tiimiin haluaisit mukaan palvelemaan, me otamme sinuun yhteyttä. Tiimejämme tällä hetkellä ovat keittiö, musiikki, tervetulotiimi, media, ääni, evankeliointi, lapsityö, vahtimestarit.