11.8.2018

Toiminta

JUMALANPALVELUS

Seurakunta yhdessä juhlimassa Kristusta, rakastavaa yhteyttä ja innostaa palvelemaan Jeesusta elämämme kautta – tätä on jumalanpalveluksemme.

Jumalanpalveluksemme ytimessä on neljä osaa. Ensimmäisenä profetaalinen, kehottava ja opettava Jumalan sanan opetus. Toisena ylistys, jossa Jumalan ja ihmisen todellisuus kohtaavat. Kolmantena rukous, jossa kuuntelemme Jumalan ääntä. Neljäntenä yhteys ihmisten kesken.

Jumalanpalvelustamme määrittävät arvot: Valitsemme ilon ja armon. Ajanmukainen ja inspiroiva sisältö. Vapaus elää ja synnyttää uutta. Jokainen on huomion ja hymyn arvoinen.

LAPSITYÖ // COTI KIDS

Sunnuntain Coti Kidsit ovat lasten omia jumalanpalveluksia.  Coti Kidseissä lapset pääsevät kuulemaan opetusta, leikkimään sekä touhuamaan eri aktiviteettien parissa. Lapsityön tavoitteenamme on kohdata lapsi aidosti sekä luoda turvallinen paikka lapselle olla juuri sellainen millaiseksi Jumala on hänet luonut.

Lastenhoitohuone on paikka perheen pienimmille lapsille seurakuntamme salin yhteydessä. Siellä lapset viihtyvät jumalanpalveluksen ajan ja vanhemmat voivat samalla osallistua jumalanpalvelukseen.

Royal Rangers – illoissa on monenlaista toimintaa, ikäryhmästä riippuen. Pelejä, leikkejä, luonnossa erätaitojen opettelua, kokkailua, vauhtia ja uusia kokemuksia. Isompien ryhmässä opetellaan vaativiakin erä-, metsästys- ja kalastustaitoja. Jokaiseen iltaan sisältyy myös opetushetki, jolloin keskitytään siihen mitä Jumalalla on kerrottavaa meille. Illan päätteeksi päästään myös nauttimaan iltapalasta. Royal rangers – illat torstaisin klo 18 – 20.

NUORISOTYÖ

BEhold – illat ovat perjantaisin kello 19 ja se on tarkoitettu 14 – 23 vuotiaille nuorille. Me uskomme, että maailman paras uutinen on ristinmuotoinen rakkaus ja sitä me haluamme tuoda Beholdissa esille niin puheiden, ylistyksen, rukouksen kuin yhdessä vietetyn ajan merkeissä.

Katso, minä teen uutta! Nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Minä teen tien autiomaahan, virrat aavikolle.” Jesaja 43:19

EVANKELIUMI

Elämän& leivän Codissa saat kuulla Jumalan rakkaudesta, lauletaan innostavia lauluja ja kaiken hyvän ohjelman päälle saat ilmaisen lämpimän ruuan ja kahvit. Seurakuntana tahdomme kutsua sinut viettämään hetken kanssamme perjantaisin kello 11:00.

RUKOUS

Rukous on seurakuntamme yksi tärkeimmistä asioista. Voit tulla mukaan rukoilemaan tiistaisin klo 18:00 . Lisäksi järjestämme rukous- ja paastoviikkoja kahdesti vuodessa, tammi- ja elokuussa. Esirukoustiimiläiset palvelevat tilaisuuksiemme yhteydessä. Lisäksi seurakunnassamme toimii esirukousketju, kuukauden jokaisena päivänä joku seurakuntalainen rukoilee seurakuntamme ja Jumalan valtakunnan työn puolesta.