14.8.2018

Visio

Seurakunta on Jumalan omistama perhe. Raamattu on elämämme tärkein auktoriteetti ja sen pohjalta seurakunnallemme on määritelty tehtävä.

”Seurakunta synnyttää, kasvattaa ja lähettää opetuslapsia.”

Tehtävänämme on johdattaa uusia ihmisiä suhteeseen Jumalan kanssa. Uusi elämä ja hengelliset etsijät kuuluvat seurakuntaan. Tehtävämme on tarjota aikamme ihmisille sanomaa Jeesuksesta ymmärrettävällä ja ajankohtaisilla tavoilla. Lähtökohtana uusien ihmisten johtamiselle Jumalan yhteyteen on henkilökohtaiset ystävyyssuhteet ja niissä Jumalan rakkauden välittäminen.

Emme tahdo jättää ketään perheenjäsentämme yksin kasvamaan, vaan mielummin kasvamme yhdessä. Seurakuntamme ytimessä on yhden ihmisen johdattaminen uskossaan eteenpäin, kasvamaan. Uskonelämää ei ole tarkoitettu stabiiliksi, paikallaan olevaksi odotteluksi, vaan etenemään, tuoden koko ajan uusia haasteita ja kasvun mahdollisuuksia.

Olemme seurakunta ilman seiniä. Tärkein paikka meille ei ole kirkkorakennus, vaan ne suhteet ja tilanteet, joissa elämme. Jumalan lapsina meidät lähetetään lähelle toisia ihmisiä, yhteiskunnan keskelle palvelemaan ja rakastamaan ihmisiä Jumalan rakkaudella.